Friday, November 19, 2010

Update peserta GiVe Away...Sapa Nak Baju Nie???

ok hari ni nak update peserta Ga..jangan lupa tengok ye..kot2 mana tahu ade yang tertinggal..dan kat sini jugak cik jue nak bagi tahu nie..hadiah baju dinaikan kepada 2 helai..

  • sehelai seperti yang ditunjukkan kat banner 
  • sehelai lagi pulak colur hitam + purle...sama gak free size..design lain sikit ye...(malas nak snap gambar)tapi jangan risau baju baru tau...tajaan pun sama LATINA N NATARIA...
kalau nama korang takde cepat 2 bagi tahu cik jue..ye...sekarang jugak cik jue terjah...
klip sini ye....
lupalak ade yang kasi link kat BloG ConTest Cik JUe Sorry Sila Kasi Link Yang Lain Di BloG ni Sahaja...


10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

1 comment:

SyUhAdA said... [Reply]

wah..
besnye..hadiah tmbh 1 lg..

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa