Tuesday, November 23, 2010

SHOUTMIX box buat hal......

huhuhuhu...cik jue ingat shoutmix opis ni kena blok..tapi rupanye memang ade promblem
 rupanye..tadi buat BW jap....semua ade duk cerita tentang shoutmix....barulah tahu CONFIRM ade masalah..hehehe tak bolehlah nak tinggal link masa Buat BW..hehehehehe...
tapikan.......

cik jue rasa opis punye memang kena blok sebab dia tulis camgini....

"Access Denied (policy_denied)

Your system policy has denied access to the requested URL.

Cawangan ICT Bahagian Pasca Perkhidmatan"

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

4 comments:

Nancy Poh said... [Reply]

owh..memang access kena denied la tu oleh yg tukang kontrol nya..mcm kat tmpat sy belajar, slalu kena denied masuk mna2 lman web..huhu..

[-suziey-] said... [Reply]

aisey...ade site kena block..hmmm br tadi meeting pasal agent utk block unnecessary application..klu implement mmg xde privacy dh la ..xbest btl..huhu..

cuba guna www.browserunblocker.com :)

Cik Jue said... [Reply]

suzie:kat sini memang selalu kena blok terima kasih...

wahida said... [Reply]

begitulah gamaknye kalau pakai PC ofis...kena byk2 sabar je la..huhuhu...

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa