Friday, November 12, 2010

RuMah IdAmaN FarIsYah...

SeMalam Pi AlamanDa Jalan 2 tetiba lak anak dara cakap
"nak beli Rumah Besar"
"yelah nanti kita beli"
tapi cik jue tak belilah lagi....nanti weekend ni pi cari..kesian pulak kat dia kali ni dia betul2 nak rumah tue..sebelum ni kalau dia nak ape boleh pujuk..kalau barang tu mahal boleh tukar barang sama yang harga murah sikit..tapi kali ni betul2 nak jadi kenalah jugak mencarinye...

inilah rupa rumah yang farisyah nak..harga tak delah mahal benor RM 79.90
(sayang pulak rasa duit nak belikan)

agak2 weekend ni kat mane ade sale nak beli rumah farisyah nie...????
kasi lah info sikit pasal sale...weekend nie...
(area KL, putrajaya dan selangor je)

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

8 comments:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said... [Reply]

masa birthday balqis kita beli menan ruamh ni tapi semuanya dah hilang ntah kemana

anie said... [Reply]

mggu jj card...

echa said... [Reply]

Tunggu warehouse mana2..mana tahu kot2 bleh dpt yg lebih besar..hujung tahun nie byk sale.

wahida said... [Reply]

salam...suka tgk gambar2 farisyah...dia muka bijak kan? anyway, dah follow, kalau sudi follow me back k....

cha said... [Reply]

cikOni blm stat lagi rasanya.

cha said... [Reply]

tuk cikJue : http://orencantik.blogspot.com/2010/11/giveaway-domain-from-melromeocom.html

mamalieyna said... [Reply]

woooo...besarnya impian farisyah!..hehe.. eina tak tau la pulak kt ner ada sale menan2 cmni..sbb tak pernah usya pulak..hehe..

moga impian farisyah jd kenyataan ye..^_^

@e_da said... [Reply]

hehhehe pandai farisyah.. cik jue aritu sy tengok kat jusco dlm rm 53 je.. tak takla serupa dalam gambo tu... tp sama la mainan camtu...

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa