Friday, November 26, 2010

mACAM mANA nAK bUAT tOP tEn COmENt....

ade sape yang boleh tolong cik jue tak??nak buat top ten coment kat tepi sideber cik jue..dah try buat berkali2 tapi tak dapat2 dapat jugak tak tahu nak buat camane...ade motif sebenarnya...
"jika bulan itu rezeki cik jue murah ..cik jue nak bagi sedikit hadiah buat mereka yang paling banyak komen kat N3 cik jue..tulah pasalnye cik jue nak sangat bende alah tue"

jadi sape2 yang pandai dan nak tolong cik jue insan yang lemah nie..please le tolnglah cik jue ni....
"SAYa BuDak BarU BeLajaR"

cik jue nak bende nie lah...
pinjam gambar dari blog mama rifqy

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

8 comments:

cik SYANA'S @ I-cha comel said... [Reply]

try rujuk kt mari bina blog.....banyak tip's....

jom jln2...

amiey lee said... [Reply]

cik jue..pegi kesini tau http://blog.penyubiru.com/2009/04/top-commentators-widget-for-blogspot.html

wahida said... [Reply]

x tau...tp still nak komen, leh? ekekekekek...

Cik Jue said... [Reply]

amiey :dah buat tapi tak jadilah..

Cik Jue said... [Reply]

wahida:komen aje cik jue suka...

ch@ said... [Reply]

kita munya top komentator pun dah mengalami kecacatan. filter nama sendiri tapii ada gak dlm senarai.

mamalieyna said... [Reply]

huhu..tak dpt membantu..sbb eina try nak apply by month dh problm la..sori cik jue..yg ada kt blog eina tu, tak ikut bulan, nak tukar tak bleh daah..ntah apa mengongnye..huhu..

haszuraidah ishak said... [Reply]

cik jue, saya punya top komenter dari sini..

http://last-comments.blogspot.com/p/top-commenters-of-period.html

senang je nak pakai..selamat mencuba..

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa