Monday, November 15, 2010

kISAH sEDiH dI hARI sABTU...

sALAM n SELAMAT PAGI..LAMBAT SIKIT ONLINE..ADE HAL TADI....nAK cITE CIKIT ARI SABTU pUNYe CETI kESIH YANG mENYEDIHKAN DI HARI SABTU...

Seorang Isteri Telah BerPesAn Pada Si suaMi supaya mengunTing SedikIt rambut Sianak Kerana RamBut DePan sudah MenCucuk Mata...Jadi Si Isteri PerGIlah OT dengan Hati Yang Tenang.....
PukUl 2.00 Petang Si Suami Datang Mengambil si Isteri...Si Isteri Merasa ade kelainan Di Rambut si Anak....alamak...eeeeee geram...betul si isteri melihat rambut sianak..rasa macam nak menangis..si isteri....dalam sabar2 (sabar ke????) sempat jugaklah si isteri membebal kat si suami...

gambar pertama sebelum kejadian
gambar kedua adalah selepas kejadian...
sedih tu sekali tengok macam "Abu Bakar ELah"




10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

14 comments:

idah @mama izzya said... [Reply]

hahah..okla tu..tak cucuk mata doh la..

ayunaufal said... [Reply]

hahaha... klaka la cerita k.jue ni... x pe, k ju.. nt pasni jgn bagi dh ayah die gunting rambut farisyah...hahahah...

cha said... [Reply]

rambut farisyah ni, kalau belah tepi, cantik. lurus.

echa said... [Reply]

org laki kalu gunting rambut cam niela rupanye hahahahah...:)mat pojie mat pojie..naya ke yer..cian ank dara cik bal nie..

Cik Jue said... [Reply]

idah :memang dah bagus sebab tak cucuk mata..

Cik Jue said... [Reply]

ayu:sumpah dah tak kasi...serik..

Cik Jue said... [Reply]

cha:terima kasih cadangan yang baik...

Cik Jue said... [Reply]

echa:serik aku bal..sedih gile..wawaawaawaw

Sitisifir10 said... [Reply]

hohohohoho....mcm letak tempurung kemudian potong aje..huhuhuhuh..sabar ye mak nye..sila pasrah dengan pesanan sendirik

MamaYatie said... [Reply]

saya berdiri kat sebelah kalo en.suami gunting rambut depan anak2..kalo tak jadi QC alamatnya sesedap rasa dia la..

Rizziela said... [Reply]

oklah tu..masih comel what :D cute ajer dia ..nampak manja sangat

Cik Jue said... [Reply]

siti:memang terpaksa pasrah..

mamayanti:tak tahule macam mana boleh terpesan pulak pagi tu...

rizziela:time kasih sebab kata masih comel

Ati Masrif said... [Reply]

huhu..haru dahlah nak raya ni..

kalau ati mmg tak percaya nak bagi tugas tu kat hubby..hanya si ibu yg tahu..hehe

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said... [Reply]

tak pe kejap je tu tak lama lagik panjang la, balqis pun pernah jadi camtu tau sampai pendek giler...hu...hu...

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa