Monday, November 22, 2010

Kami TamBah ahli Baru.....

Salam pagi isnin...cik jue tersenyum panjang...puas hati selepas bercuti selama 3 hari...hehehe..walaupun hanye lepak kat umah tapi hati tetap gumbira....

dan yang paling best..kami telah menambah ahli baru dalam keluarga
pada tarikh 21/11/2010 kakak ipar cik Jue telah melahirkan Baby Girl Jam 6.10 pagi seberat 2.9 kg....ini merupakan anak ke-3 abe cik jue...
cucu ke-4 Mok Tok N Tok Ki
Anak seDara ke -3 Bagi Cik Jue...
cik Jue tak Pi tengok lagi..InsaYAllAh weekend ni kami akan pi tengok kat KuaNtan...

ini gambar abe cik jue satu family...
(gambar nie masa dia orang duduk kat UK... awal tahun ari tu baru balik n menetap kat Malaysia)

inilah dia cucu Mok Tok
  • baju pink tu mestilah anak cik Jue...(farisyah)
  • yang boy kat tengah tu....anak abe cik jue (hilman)
  • yang hujung tu ...anak abe jugaak....(ainur mardiah)
buat baby Girl (tak kasi nama lagi) moga jadi anak yang solehah dan sihat sentiasa...
(nanti cik jue snap gambar baby banyak2 ye...tungguuuuuuuuuuu)

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

10 comments:

Ati Masrif said... [Reply]

tahniahlah dpt anak sedara baru..meriahlah lg raya thn depan

cha said... [Reply]

bertambah meriahla rumah kan? bila kita nak tambah ahli ni? eh? haha...

Mrs.Imran said... [Reply]

tahniah la cik jue...ni nak tunggu cik jue pulak tambah ahli baru...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said... [Reply]

wah sonot bertambah ahli keluarga...tahniah k

Cik Jue said... [Reply]

ati:alhamdulilah memang meriah n tambah duit raya...

Cik Jue said... [Reply]

cha.mrs imran n anje:tengah tunggu nie..tapi sampai sekarang tak dapat lagi..rezeki lain tahun kot

anie said... [Reply]

tahniah....due kakak ko bukan dekat dgn aku ke

wahida said... [Reply]

congrate....bestnye dpt cium baby!!

echa said... [Reply]

tahniah buat k.ipar ko..bertambah lagi ank buah ko...suka2..nanti upload pic ank sedara ko tau..

Yan said... [Reply]

tahniah...
yan lum ade anak buah.. insya Allah tahun depan

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa