Wednesday, November 10, 2010

CeRiTa TenTang PeserTa GA....

Salam N Selamat Pagi Semua..ari ni cik jue nak cerita sikit tentang GA yang cik jue anjurkan tu..
bukan ape cuma nak said "sorry" kat peserta contest sebab tak sempat nak update nama peserta GA..cik jue dah copy cuma tak publish lagi...jadi tunggu ye....
alhamdulilah sambutan juga mengalakan..jika ia terus mengalakkan nanti cik jue pikir nak tambah hadiah tapi bukan bajulah!!!
nanti cik jue akan buat N3 untuk peserta contest.....cepat2 GA masih lagi berjalan seperti biasa......
sorry ye teman2 semua...

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

1 comment:

nurezzat said... [Reply]

owh yeke ?
hehe sorry buat cik jue serba salah..
ngee~

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa