Thursday, November 25, 2010

Boleh tak korang Tolong Cik Jue Nie....

N3 nie cik jue tulis pukul 3.45 pagi tadi..inilah masalah cik jue sebenarnye..simpton tak boleh nak tidur malam.....dalam seminggu atau paling lama 2 minggu mesti ade satu malam cik jue tak boleh nak tidur...udah dipejam..tapi mata taknak lelap2 jugak...macam2 cara cik jue buat ......tapi mata tak nak jugak lelap...nak kata masa nak tidur tue banyak pikir rasanye tak...
bukan cik jue tak cuba tapi masih sama gak;
  • nak kata malam sebelum tu tidur awal taklah..sebab setiap malam cik jue tidur pukul 12 keatas sebab anak dara cik jue lambat tidur malam..
  • nak kata minum kopi ke nescafe sebelum tidur tak jugak...
  • nak kata badan tak penat rasanye penat sebab hari2 cik jue lambat balik opis..pastu terus masak...
  • nak kata tak paksa tidur dah paksa
  • nak kata tak mandi dah mandi
  • nak kata tidur siang..cik jue susah nak tidur siang kat opis...
entahlah tak tahu kenapa..kalaulah korang tahu ape masalah cik jue nie...kalau tak tidur mesti esok pi kerje bawah mata lebam..tapi cik jue tak ngantuk pulak..tapi kalau ngantuk cik jue akan pejam dlm 5 minit je pastu mesti segar balik...


please kalau ade yang sudi tolong please tolong cik jue ye.....

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

6 comments:

Ogy said... [Reply]

siannya cik jue...kalo buat baca kamus ke....pekeliling kerajaan ke..kot bule lelap tu...bosan gile ..hik3

ch@ said... [Reply]

kita takde penyelesaiannya cikJue, sbb kalau tak mlm pun mata kita still nak katup aje, kalau dah mcm tu, cikJue tlg la jaga oni ni. bermanfaat sikit. hiiihiii =)

Hidayah said... [Reply]

agak2 kalau minum susu panas sebelum tido,ok tak?

Sidratul Muntaha said... [Reply]

takper cik jue
Allah bagi rezeki tuk upm sikit ngaji dgn solat tahajud..
jgn riso.
btw,cik jue minum kopi tak belah pagi?
or kafein?!
mkn daging byk pun boleh jadi gitu..
apepun,cuba minum air masak byk2..
3 liter sehari.
insyaa Allah

echa said... [Reply]

tak dpt aku nak tolong...soryyyy.kalu aku pantang lepa.letak2 kepala terus hilang hehehehe........sokong gak ngan ogy..konpem tido..satu sbb boring,satu lagi x phm sangat.

mamalieyna said... [Reply]

alamak..taktau nak tolong camna, idea pun tarak..sian nye cik jue..suba tnya pendpt doktor lah..tak salahkan..tak best pulak, kalau stp minggu nak kena tidur lmbt..badan tak cukup rehat..huhu..

hope mslh ni bleh settle ye..

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa