Tuesday, November 9, 2010

..... aPPOImENT...fARiSyAH

 TAHUN nIE TAK hABIS lAGI..tAPI jADUAL aPPOIMeNT uNTUK fARiSyaH TELAH ADE....
  • 13/12/2010-SPEECH THERAPY @ HOSPITAL PUTRAJAYA
  • 15/12/2010-MAKAN UBAT CACING @ KLINIK PUTRAJAYA
  • BULAN 3 /2011 -APPOINTMENT..HYPOGLYCEMIA @ HOSPITAL PUTRAJAYA
  • BULAN 5/2011-APPOINTMENT MATA @HOSPITAL PUTRAJAYA
  • BULAN 9/2011-APPOINTMENT JANTUNG @ IJN....
INILAH JADUAL BUAT MASA NI..RASANYE ADE LAGI SEBAB LEPAS JUMPE SPEECH THERAPY ..MESTI DIA BUAT APPOINTMENT LAIN...
TAKPELAH FARISYAH IBU TAK KISAH CUMA IBU HARAP ANAK IBU AKAN SIHAT SENTIASA...BIARLAH IBU BERSUSAH2 DULU..MOGA IBU KAN BERSENANG2 KEMUDIAN...

AKSI FARISYAH LEPAS BUAT PEMERIKSAAN MATA MINGGU LEPAS...

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

9 comments:

idah @mama izzya said... [Reply]

cik jue..maaf nak bertya..farisyah sakit ape..byk sgt nak kena jupe doc tu

Cik Jue said... [Reply]

idah:farisyah sihat je
speech trepy :sebab farisyah xboleh cakap betul lagi..pelatlah sekarang dah 4 tahun
mata:mata farisyah kalau sekali pandang mcm juling..jumpe pakar mata nak pastikan mata dia tak rabun..n juling tu makin teruk ke tak.
ijn:bln 6 ari tu buat by pass dari peha ke jantung..sebab ade PDA..tu rawatan susulan..kali ke 3...
hypo:tu sebab ari tu farisyah ade kena sawan sebab hypoglacemia...
cik jue ade buat n3 tentang ijn n hypoglacemia ni..

@e_da said... [Reply]

kesiannya farisyah... sabar ya... cik jue tabah ya... auntie sentiasa doakan farisyah akan sihat sentiasa....

Sidratul Muntaha said... [Reply]

owh....
hmm..
speech therapy ni kena bayo tak jue?!
sbb setot tu pun nka masuk 3 thun dah tpi ckp tak betul lagi.

Cik Jue said... [Reply]

EDA:aminnnnnnnnnnnn
ayu :tak kena bayar... sebab kat hospital gov tapi prosedur lambat gile dari awal tahun lagi reqqest ni baru dapat...

MamaYatie said... [Reply]

oooo..mcm tu..saya doakan farisyah cepat sembuh dr smua2 tur...& membesar dengan sihat, cergas & pandai..amin

ayunaufal said... [Reply]

kesian farisyah.. kecik2 dah kene jumpa doktor.. mcm2 kene buat.. moga farisyah cpt sembuh ye.. dh bsar nt jgn lupe jasa ibu dan ayah ye..

Hidayah said... [Reply]

ala cian budak comel ni ada baanyaak appoinment takpe2 kecik slalu jumpa doktor besar2 jadik doktor ye

Cik Jue said... [Reply]

aminnnnnn moga doa hidayah menjadi kenyataan

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa