Friday, November 26, 2010

Aduh Camane Nie.....Kesian Farisyah

 N3 INI MELEKAT....JADI CITE BARU KAT BAWAH

Pagi2 yang happy ni tetiba2 jadi sedih..mood berubah menjadi buruk..kenapa????
kisah farisyah nak tukar taska yang bagus le..cik jue dah buat permohonan untuk masuk ke "NASYRAH CHILD CARE CENTRE " tapi keputusan......
"DUKACITA DIMAKLUMKAN BAHAWA PERMOHONAN UNTUK ANAK TUAN/PUAN UNTUK KEMASUKAN 2011 TIDAK DITERIMA"
"PIHAK PENGURUSAN MEMOHON MAAF JIKA KEPUTUSAN INI MENGECEWAKAN PIHAK TUAN/PUAN.JUTAAN TERIMA KASIH KERANA TELAH DERURUSAN DENGAN PIHAK NASYRAH"

dan bagi cik jue keputusan ini memang mengecewakan...bukan nak buruk2 taska sekarang tapi cik jue amat berharap farisyah dapat NASYRAH...sebab sistem pembelanjaran kat sana sistemetik dan anak2 member yang duduk kat sana mejoritI dah boleh meMbaca dalam umur 5 tahun...
aduh sedihnye hati cik jue n cik hubby kecewa sangat2..tak tahule nak cakap macam mana...(air mata nie sibuk pulak nak keluar)....
sekarang tambah pening pulak..nak tukar taska baru ke cari kat tempat lain atau nak terus aje taska kat bawah nie..tahun 2012 baru cari taska yang betul2 bagus..lagi pun tahun dpn farisyah baru nak masuk 5 tahun..please kalaulah korang boleh tolong cik jue yang betul2 susah hati ni....
*****MOOD DAH KeLAUt...SedIhnYe HAti...Kesian FarisYah********

SAJA LETAK GAMBAR NIE..NAK TUKAR MOOD TAPI MASIH DALAM SEDIH

"TOLONGLAH KASI MAKLUMAT BALAS KAT CIK JUE YE..."
"PANDANGAN KALIAN AMATLAH CIK JUE HARAPKAN"

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

16 comments:

Mama Zara said... [Reply]

napa ngan taska skarang ni?

Ati Masrif said... [Reply]

hal anak2 memang selalu buat mak bapa sedih dan risau..

kak ati pun taktau nk tolong bab lagu tu ..tapi kalau xcaya taska ni ..buat surat rayuan pd taska td tu

Cik Jue said... [Reply]

MAMA ZARA:TASKA SEKARANG LAGI BANYAK BELAJAR NYANYI DARI BELAJAR

Cik Jue said... [Reply]

KAK ATI:memang tak boleh buat rayuan dah call tadi..bkn masalah tak percya tapi cara dia x berapa nak suka

echa said... [Reply]

x per la jue...bukan rezeki farisyah kat situ.....aku pun x tau sgt taska kat sini...apakata ko ajak pojie g survey dulu....sempat lagi nie kalu tahun depan.

Cik Jue said... [Reply]

echa:susahlah bal nanti tahun depan nak pindah...sekrang aku n cik pojie duk tengah pikirlah nie...

wahida said... [Reply]

bawak bersabar...sebenarnye banyak lagi taska yg bagus...kena banyak kan survey...

Imaan09 said... [Reply]

cik jue..Homeschooling!

ayunaufal said... [Reply]

kak jue cube try kat opis sya ni.. kat bwh ni pun taska nasyrah gak.. x pun try laman cerdik kat p9 or KRISTA BLAKANG PETRONAS P9 TU

anie said... [Reply]

xpela jue xdpt thn nie try thn depan..ada hikmah disebalik xdpt tue..

Cik Jue said... [Reply]

AYU:kat opis ayu untuk KDNKK je...laman cerdik tu area mana???tak perasan pulak selama nie...

MamaYatie said... [Reply]

saya pun nak kena survey tadika baru tuk nurin..rasanya dah konpem yg satu tu..cuma kena cpt2 register..nak kena tunggu open day dia org next week..

tadika+taska skrg management & sistemnya teruk benor

ayunaufal said... [Reply]

kat opis sya ni, org mane2 pun leh masuk.. cube k.jue tnye ade ksong tak..laman cerdik tu anak buah saya yang haikal tu sek sana dulu.. sehari 380

e.l.i.s.s.m.i.e said... [Reply]

tak tahu cerita laa psl taska jue skang ni.hrp2 dpt cari yg terbaik yer utk farisyah.

Ummi said... [Reply]

kita memang sentisa mau yg terbaik utk anak2 kan..

nina syakina said... [Reply]

nina doakan terbaik utk akak... ^^ jgn sedih2 td...

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa