Thursday, October 7, 2010

BloG dah Naik BerHabuK...

Aduh kesian blog cik jue dah naik berhabuk rasanye..bukan ape cik jue tak sempat nak up date..bukan tak de cerita tapi tak berkesempatan.....biasanya cik jue akan buat N3 baru malam nanti akan auto masuk ikiut time tapi kali ini tak sempat..sempat baca aje n3 dari kwn2...tu nak komen pun tak sempat...:-((
  • kerje kat opis banyak sangat sampai tak sempat nak jengah blog
  • kadang2 blog kat opis ni selalu kena Block oleh piHak ICT
  • Tuk kesayangan HubbY taK siHat Jadi KeNa Ulang alik Ke SunGai BuLuH  N HKL...(kesian Tok)
  • sekarang asyik tidur awal aje....masuk kul 10 dah tumbang.... 
jadi buat teman2 cik jue mintak maaflah ye..tak sempat nak tinggalkan komen kat N3 korang..tapi cik jue sempatlah jengah n3 korang...


hehe jumpe lagi bye..bye...

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

No comments:

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa