Monday, September 27, 2010

SOrrY LAMbAT...tHE wINNER IS.....

Sorry banyak2 tak sempat nak update..farisyah dah buat cabutan tapi cik jue tak sempat nak update keputusan...sebenarnye cik jue ade hal sikit weekend ni..tok hubby tak sihat jadi dia ade kat sini jadi kami terpaksalah nak berulang2 alik ke sungai buluh...tu yang tak sempat nak up date.malam jumaat ari tu sempatlah farisyah buat cabutan undi dan akhirnye...inilah keputusannya.....(gambar farisyah cabut undi cik jue tak sempat snap)..tetapi sebelum tu....cik jue nak mintak maaf banyak2lah kalu 
  • terkecik hati sepanjang contest ni berlangsung
  • tidak puas hati dengan keputusan.. tapi maaf keputusan adalah muktamad
oklah the winner............

IrFaN Rifgy

Nur BatRisyA

bUat peMenang Nanti toloNg kasi Nama Dan AlamaT unTuk Cik Jue Pos Hadiah ..lagi Satu Boleh Tak kAsi umur anak sekali untuk pemilihan hadiah yang sesuai....dan emailkan ke
anna_farisyah82@yahoo.com
panggilan untuk winner cik jue kasi 3 hari aje..kalu tak pemenang lain akan dipilih...

TunGGuKan GiVeAwaY DarI cik Jue LepAs Ni...(dah Serik Nak bUat Contest....Susah nak Pilih Pemenang) 

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

12 comments:

mamalieyna said... [Reply]

yuhuu..tahniah buat pemenang! ^_^..tidak bertuah kali ni..huhu.. =P

mama rifQy said... [Reply]

ha? OMG!!
anak me! Irfan Rifqy menang!
Alhamdulillah,thanx yaa!!

Sitisifir10 said... [Reply]

tahniah buat yg menang.....senyum yg shumils :)

ieda said... [Reply]

tahniah kepada comel2 yang menang...
hehe...pening kan nak cari pemenang?

anie said... [Reply]

akhirnye..ada jugak pemenang..pening..lain kali buat cabutan bertuah je senang..

bidadarindu said... [Reply]

Tahniah pada yang berjaya...tak ada yang kalah dihati ibu bapa masing2...semuanya pemenang...

p/s : semua parents2 contestant diminta membeli hadiah masing2 sendiri dan bagi pada anak2 kerana semua adalah pemenang..he he..

cha said... [Reply]

haha penangan buat contest baby, memangla, sebab baby semuanya comel. rasa nak bagi semuanya menangkan? TAHNiAH iQY... TAHNiAH Batrisya. TAHNiAH juga pada penganjur :D

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said... [Reply]

semua baby comelkan???susah nk pilih

JuE-aNNa FaUZiE said... [Reply]

hanya ALLAH je tahu camana nak pilih tapi bagi Cik jue semuanye pemenang di hati cik jue..cuma xmampu nak bagi semua hadiah..hahaha

sYaFiQa said... [Reply]

tahniah2 pd semua....

kakyong said... [Reply]

tahniah..

zAnNa@mAMaBaTriCE said... [Reply]

my batrisya menang yerk
tp tulah...pn penganjur bagi 3 hari je utk respon walhal that time, me tak dpt acces internet coz' berkursus. Hari nie baru habis.

Takde rezeki my princess ler gamaknyer nak dpt hadiah.

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa