Monday, September 6, 2010

cUtE fISh sPA

Jalan2 HujuNg MinGgu Ke JJ TaMan EqUine...saja2 semua barang nak raya terutama baju anak dara semua dah beli..cik HUUBY katanye nak cari Dompet....Cik Jue terpandang le kat depan pintu JJ tu ade orang buat Cute Fish Spa...Rasa macam nak cuba..sebelum ni pernah cik jue cuba tapi dah lama..kali ni gatallah pulak..Cuba sekali lagi...lagipun harganye murah je  RM 5, 10 minit..ok jomlah kita cuba..masukkan kaki semua ikan meluru kat kaki cik jue..ape lagi cik jue menjeritlah geli sangat...cik huBby n farisyah gelakkan cik jue..tapi time ade ikan besar datang cik jue mesti angkat kaki sebab takut....hahahaha..

tengok tu bukan main lagi ikan tu pergi kat kaki Cik Jue...
yang tak syok nye..tauke kedai tu cakap cik jue ade masalah kesihatan tu yang ikan banyak yang datang kat kaki CIK jue!!!! bETUL KE..RAsa Macam Sihat Je...

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

2 comments:

anie said... [Reply]

macam best je..org pregnant blh buat ke..mcm nak try la

mama zharfan said... [Reply]

me tak pernah try sbb geli tgk ikan2 tu

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa