Tuesday, September 7, 2010

Up Date Peserta ConTest SeNyuMan @ HAPpY BiRtHadAy FarIsYah

update akan terus melekat kat sini..jadi tengoklah takut ade yang tak masuk ok..jue akan update peserta terus aje UP Date Peserta kat N3..jika tidak ade sila bagi tahu ye... 
CONTEST SENYUMAN @ HAPPY BIRTHDAY FARISYAH..
(Ini PeNyerTaan DarI 15 Ogos sehingga 4 Sept....Yang lain Belum lagi...)
Hensem Boy Yang aunty Jue Berkenan sangat....

lagi Hensem Boy...

Hello sayang...

Suka sangat....   

SeNyuMan  itu IkHlas aje

Semua comel2 

SeNyuMan Dari anak TerUNa 




ok semuanye senyum aje...
 
Si Princess Yang Comel2 ...

Hai Princess
masing2 pandai posingkan....


Hai sayang

 
good Posing ok... 
 
Sayang anak2 Cik Jue...








 

 


 




hadiah .......disebabkan jue ni peniaga barangan dari katelog..rorine,leno n latina dan Menang..maka hadiah berupa barangan dari mana2 katelog tu le..korang nak ape ye?tapi untuk anak2 ye!!!!
kasut???
jam???
beg??
permainan???
BEN 10???
PrIncess??
Baju???
 
pening2 nak cari hadiah terbaik tapi hadiah akan dicari berdasarkan pemenang..mestilah bersesuai dengan si KECIK yang DISAYANG

Cik Hubby Cakap :alamak ibu cun2 nye macam mana ayah nak pilih...
Cik Jue jwb: tak tahu pilihlah yang betul2 berkenan dihati ayah..ok


10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

21 comments:

Aleeya said... [Reply]

dah bagi link yg betul...check it out my dear..:))

ibu_BatRiSya @wardah said... [Reply]

baju pon ok..hiks..

jue tambahla hadiah utk 3 pemenang ke...hehe

Masrina binti Alim said... [Reply]

Jue,dah upload lagi sekali..cube jue copy again yer.
sori menyusahkan jue.

mamalieyna said... [Reply]

waah barisan encem boy n sweety girl ramailah..sure pening nk pilih nnti kan..^_^

apapun hadiahnye, sure peserta suke punye!..hehe..

mummysyafie said... [Reply]

semua nya bagi senyuman yang menawan..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said... [Reply]

haaa.gambar amana dah adalah

MamaRifqy said... [Reply]

KAK..gambo anak sy xde pom..huhuhu..
irfan Rifqy..

http://mamarifqy.blogspot.com

mrs_yb's said... [Reply]

jangan tutup dulu kjue wait 4 meeee.......

mama zharfan said... [Reply]

my boy nama ARIFF (salah sikit eja tu ie dieja as AFIF) tak kisah sgt pun :)

Sitisifir10 said... [Reply]

Kah kah kah..anak laki sappa la tu pakai tudung...

Wife Mr.Em~Ibu Mr.Aqil said... [Reply]

Aqil ada.. Mekasih ye..

arisyanaziq said... [Reply]

lorrr... gambo anak ibu x masuk ler... alohaiiii... sadisnyer...huhuh

nak masuk jugak... meh terjah blog ibu balik... link dibawah..

http://arisyanaziq.blogspot.com/2010/08/contest-senyuman-happy-birthday.html

Ain said... [Reply]

thank you...

dah ada dalam list....

hehehe....

zue @ annaleeya said... [Reply]

dua2 encem boy saya, alif dan airel ader dlm list... tenkiu...

seme chumel2... tntu fenin nak pilih nih... btw.. gud luck pada seme..!!

mamamuazsayang said... [Reply]

macih ;)
muaz in d list..hehe

Danish Farris said... [Reply]

danish da ada dalam list but it's listed as IQBAL

boleyyy aje...gud luck all contestant

comeeyyyy

Danish Farris said... [Reply]

gambar danish ada dlm list... tapi kat comment entry kosong...

mcm tak kene terjah...tak pelah...klu da ada ok la tu...

JuE-aNNa FaUZiE said... [Reply]

SooRy salh Name Ke..Nanti Jue Ubah Ok..

cha said... [Reply]

uiii juri nak milih si kecik ni yg pening :D

Cyda Acme said... [Reply]

alahaiiii comel2nya lah semua si kenit2 nih kan ... peninglah kepala cik jue nak pilih nih ...
by da way . .adli pon dah masuk senarai .. TQ .. muahhhh :D

Fara said... [Reply]

salam..pic anakku farisha ada..mmg comeyy sumer contestant...

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa