Sunday, August 1, 2010

Contest Aksi Si Manja Di Playground

Happy bezday buat PUAN PENGANJUR Moga Sentiasa diberkati oleh ALLAH begitu juga dengan FAmily Puan Penganjur...

Contes kali ini mengenai AKSI SI MANJA DI PLAYGROUND..mula sedikit kecewa sebab puan penganjur nak anak berumur bawah 3 tahun..yelah..MY Princess ni dah nak masuk 4 tahun bulan 9.tapi baca lagi syarat2 boleh jika ade gambar masa dia berumur bawah 3 tahun..cari punye cari jumpelah gambar Farisyah main Gelongsor Pada umur 1 tahun...bolehlah cuba nasib

banner dari PUAN PENGANJUR (comel si kecik tu geram aunt jue tengok )

ok tak..nilah farisyah masa umur 1 tahun lebih..(boleh tak aunt ???)               
gambar ni diamabil masa kami ON The Way balik johorbharu ...singgah R&R Air keroh..jumpe play ground ayah letak farisyah kat atas gelongsor ingatkan dia takut rupanye tak..tapi sampai sekarang pun kalu pergi kat play ground permainan yang paling dia minat ialah Gelongsor

buat kawan2 yang berminat nak masuk contest ni jangan lupa ye KLIK KAT SINI..JANGAN MALU YE... 
buat teman2blog jomlah join....    

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

1 comment:

mazlyna said... [Reply]

salam jengah..

trimas sebab sudi join...tapi tolong sticky post hingga 1st August ya.

good luck!

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa