Sunday, July 11, 2010

Baby BIRU Contest

Salam Bercontest lagi kali ini aku masuk contest anjuran MY BeloG _Mrs.Hilmy,dia punye contest ni berkenaan dengan warna biru iaitu hendaklah  Letakkan meletakkan SATU gambar sahaja memakai apa2 yang berwarna BIRU.ia terbuka pada anak yang berumur 1 tahun hingga 4 tahun aje (jadi anak aku bolehlah masukkan) 
   kalu korang berminat nak join jomlah korang boleh  KLIK KAT SINI. jangan malu dan segan



                                                            BANNER dari penganjur...
 anakku ini payahlah nak jumpe pakai baju lain selain warna  PINK, bukan ape ibu dia yang ajar tapi sekarang bila dah pandai pilih baju sendiri pun sama anak daraku masih lagi ambil warna PINK, tapi kali ini contest nak warna BIRU ye..try cari dah jumpe... gambar ni aku snap masa anak daraku mula2 dapat basikal n bawak jalan kat dataran depan masjid PUTRAJAYA...kebetulan pulak masa ni dia pakai T'shirt biru n sluar Jeans....saja cuba nasib..klu menang ALHAMDULILAH....moga ia akan memikat hati juri ye...

inilah dia my sweet princess:Nur Farisyah Binti Mohd Fauzie..
lahir pada : 08/09/2006 sekarang umur saya 3 tahun 9 bulan...

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa