Wednesday, June 30, 2010

Kawan Baru Kasi Award Blog

Temi kasih banyak2...dan salam perkenalan buat miss anisah sebab sudi kasi award kat kita...tak sangka pulak dapat award lagi...tak sangka pulak..dunia blog ni boleh buat kita lebih ramai..berkongsi kegembiraan dan kadang2 kesedihan ..10Q so much anisah...
Dan inilah AWARD DIA....


       THE BESTEST BLOG UNTIL FOREVER!

hoho happy sangat...alamak kena JAWAB SOALANLAH PULAK...
                       
1. anda mesti memuji si pemberi award.
haha ..nak ucap time kasih banyak ye...

  2. sila beri award ni kepada 10 bloggers yang lain
alamak 10 ke...tak pe kita cari ok...tapi rasanye dapat kasi 4 aje kot  
the winner kat mata saya le...

   3. anda mesti beritahu kepada 10 bloggers tadi
    ok dah kasi tahu pun...

4. bagaimana anda boleh digelar sebagai blog yang best, gre  anda rasa?
alamak ni susah nak jawab ni..entah le..ikut orang yang menilai nye..hohoho tak caya rasanye


apa-apapun time kasih banyak 2....


 

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

5 comments:

echa said... [Reply]

thanxs jue.......ingat gak kat aku nie...huhuhu

ayunaufal said... [Reply]

xpe la.. tak ingat kt aku skang...

anie said... [Reply]

thanks jue...bagi award byk2 lagi kat aku tau

jue-anna fauzie said... [Reply]

sama2..buat ayu lain kali klu ade lagi akak kasi jangan ,merajuk ye....

ayunaufal said... [Reply]

xpe k.jue.. tq je..

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa