Thursday, June 17, 2010

hAPpY FaTHer DAy -20/06/2010






Walaupun awal 2 hari tapi aku nak ucapkan HAPPY FATHER DAY buat semua insan yang bergelar ayah,babah,papa,dady,abi atau ape saja yang membawa maksud yang sama..terutama kepada 2 insan yang paling bermakna dalam hidup aku iaitu MY LOVING FATHER n MY SWEETHEART HUBBy

                             inilah my Loving Father...Encik Johari bin Hj mUhamad..
  • lahir pada 27 Jun 1955
  • sporting sangat
  • memang baik..tak pernah marah kami...
  • ayah ..NA doakan Moga ayah sihat sentiasa..dilindungi ALLAH dalam ape jua yang ayah lakukan
  • Dipanjangkan umur 
  • terus dan terus menyanyangi kami sentiasa..
  • WE loVe U alWAYZ..YOUR Son N Daughter 

Inilah MY SWEETHEART HuBBY..ayah kepada Nur farisyah
  • Ayah ..ibu doakan moga ayah menjadi:
  • seorang ayah yang baik dan bertangunggungjawab
  • menjaga dan mendidik ibu dan farisyah
  • menegur kami jika ade kesalahan yang telah kami buat
  • moga ayah panjang umur
  • dimurahkan rezeki
  • di berkatai oleh ALLAH 
  • kami sayang sangat kat ayah....LOVE u ALWAYZ....
Teristemawa buat insan yang bergelar ayah

Ayah,
Kau tetap gagah melawan ombak
Kepayahan dan perjuangan hidup
Demi untuk kebahagian keluargamu
Terkadang kau tersungkur
Namun....
Kau tetap terus berusaha
Berdiri semula
Demi untuk anak dan isterimu
Ayah,
Aku kagumi semangatmu
Aku kagumi keberanianmu
Akan ku ikuti jejakmu
Akan ku perjuangkan cita-citamu
demi untuk seorang insan bernama ayah....
Ayah,
Kini kau sudah tua
Tiada yang lebih menakutkan aku
Selain daripada kehilangan mu
Sesungguhnya...belum habis lagi
Ku berikan kasih sayangku untukmu
Ku bermohon kepada Ilahi
Agar ku kan diberikan masa
Untuk membalas segala jasamu juga ibu tercinta
Biar pun ku tahu bahawa ianya tidak akan terbalas...
Ya Allah,
Kabulkanlah permintaan ku ini
Janganlah Kau biarkan hati ini
Kelukaan dan terkilan
Dalam melaksanakan niat suci ini
Hanya pada Mu lah tempat ku meminta
Ayah,
Hilangkanlah duka mu
Anakmu ini kan membelamu...
Kan terus membela mu...
Demi seorang insan bernama...AYAH...


10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

2 comments:

echa said... [Reply]

wah bukan main lagi mat kojie nie.,pandai pilih tempat....

anie said... [Reply]

mak kojie mmg pandai bab2 nie..tapi aku rasa laki cik bal lg teror rasanye..hehehe

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa