Thursday, June 17, 2010

Celebrate BezDAy With My Loving HUbbY

10 Q so Much buat My HuBBy coZ suDi belanja Makan kat Secret RecePi walaupun Ekonomi tengah Gawat...Hubby aku bukanlah seorang yang romantik tapi bolehlah.(Abang jgn mareh ye) ,malam tu huBbY aku agak pi makan suruh aku cari tempat..maka aku pilihlah nak makan kat SecreT REsepi...
Aku pilih secret Resepi sebab sebelum ni aku tak pernah makan kat sana just pergi beli kek tu pernah le..tapi kalau nak makan kat sana tak pernahle (statement sedih)...aku pilih makan mee tomyam and hubby aku pulak nasi n chicken black paper...pastu kami ambil sepotong kek aje untuk makan berdua..maklumlah ekonomi gawat..hahaha
apa2 pun time kasih AbaNG sudi belanja makan sempena bezday ibu yang ke 28..tapi bila farisyah dah balik kita pi makan kat tempat lain pulak..celebrate kali kedua..lambat tak pe..janji sama2 ngan farisyah...

inilah makan yang aku makan...
inilah kek yang HUbby aku belanja walaupun kecil tapi penuh bermakna...



10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

3 comments:

echa said... [Reply]

sedapnye tengok makanan2 tue..terliur sesangat nie

ayunaufal said... [Reply]

hepi besday k.jue..moga pjng umur, murah rezeki n di berkati di dunia dn akhirat... semoga berbahagia disampin family tersayang...amin

anie said... [Reply]

bila nak blanja kami kat opis lak

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa