Wednesday, June 2, 2010

Bezday Party At Royale Chulan Hotel

Ahad / 30/05/2010

terima jemputan dari uncle JOe and Aunt heri untuk kemajlis Bezday anak di yang Bongsu Harith Iskandar yang ke 2 di hotel....aku mula cuak nak pergi tapi disebabkan oleh tok ade kat umah aku jdi kenalah bawak tok kesana secara automatiknye kami terpaksa kesana....Aunt heri ini sedara belah my hubby..bukan ape aku ni tak biasa pergi majlis macam gini...hehehehe  sebenarnye malu sebab kat majlis tu ramai tan sri,puan sri,datuk,datin yang datang.....
berbalik cerita tadi kami sampai kul 2.45 majlis dah nak start dah masa tu,pengacara majlis dia Yusanani Yushak bekas pembaca berita TV3 suara dia sedap betul,Tuan nye pun lawa....mula2 ade tayangan slide show dari harith dilahirkan sehingga besar,pastu ade persembahan nyanyi oleh artis jemputan iaitu Azrul,Nash dan Herman Tino...Nash nyanyi memang bestlah...diselang seli dengan Dansa oleh kakak Bezday Boy iaitu Yasmin...best jugak dengan yasmin menari lincah.....maklumlah anak murid Linda Jasmin...
ade gemes jugak untuk kanak2,farisyah tak lepas peluang main sapa...tambah2 ade chiken dansa..ape lagi menari samalah...hahaha seronoklah jugak tengok telatah kanak2..
makanan yang dihidangkan biasa ajelah....takde yang special sangat pun rasa pun bolehlah tahan....malaslah nak cita jomlah layan gambar yang sempat aku snap.....
inilah dia bezday boy Harith Iskandar Bin Johari

anak-anak duk layan games

1.sempat bergambar ngan yushanani yushak
2.tok kesayangan hubby aku
3.nash duk menyanyi dengan penuh perasaan
4.ibu and anak posing

sempat snap gambar depan pintu masuk lobby
apa2 pun happy bezday harith,kak Ana doakan moga harith sihat sentiasa dan dirahmati allah


10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

No comments:

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa