Wednesday, April 14, 2010

Bergembira di Genting....

aduh.....dah lama benar tak bercerita kat blog aku ni....oklah aku up date cerita terbaru aku pi genting pada.....3 april 2010..sebenarnye kita orang tak rancang pun nak pi genting tu tapi last minit kita orang buat perancangan...
mula-mula pagi tu adik aku si ABANG CHIK sampai dari terengganu nak ambil lesen kat KL katanye...sempena mendapat keputusan yang alhamdulilah dalam SPM aku n hubby sahaja bawak di jalan2 kat genting.....itu hanya kebetulan sebab sebelum ni ade jugak cakap nak pi genting tapi tak tahu bila....
 kami bertolak dari putrajaya dalam kul 8.00 pagi....sampai kat 7eleven kami breakfast kami bawah...sampai dalam 9.00 pagi kat atas kabus teballah lagi..sejuk beb....mula2 farisyah sampai terus nangis nak balik.....farisyah oh farisyah pastu...huhuhuhu...
aku malaslah nak cerita panjang jomlah layan gambar ni...thank for ny hubby Coz sudi bawak kami jalan kat genting....and....tahniah buat abang chik yang dapat keputusan yang memberansangkan......hahahahaha....


pemandangan...


inilah farisyah....

with ayah chik


hahaha...ibu,ayah n farisyah

farisyah lagi....

"nanti ayah bawaklah kami pi jalan -jalan lagi......"

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

3 comments:

anie said... [Reply]

wah..jalan punya pasal awal pagi2 korang sumer da bertolak ye..bagus2

anie said... [Reply]

cantik wall paper

echa said... [Reply]

a'ah la nie nice wallpaper......besala tu anie.kalu bab berjalan no.1 hahaha..........

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa