Tuesday, February 2, 2010

ALAHAI HUJUNG mINGGU.....


Minggu ni cuti 3 hari termasuk ari wilayah jatuh ari isnin…aku tak kemana2 pun just jalan2  kat area sini aje…

Sabtu: pagi pi urus pasal beli umah kat salak tinggi…selesai je pi umah Cik Bal duk dalam 15 minit terus gerak ke kL nak pi ambil barang MENANG….bisnes oh bisnes.

Ahad: Mood tak baik ada selisih faham sikit ngan hubby…sedih sangat…jadi tak kluar mana2, Dalam kul 4.30 petang pi hantar barang umah kak fiza masa tu baru baik dengan hubby (abang sorry ye) planning nak tengok wayang cite “ADNAN SEMPI” akhirnye dapat tengok kul 9.30 malam..tinggal farisyah dengan adik(thank you Mak lang Tolong jaga Farisyah) cerita tu best gile...wayang tu bising ngan orang gelak aje dari mula hingga habis cerita….hilang semua masalah lepas dapat gelak …
Best t Romantik pulak tengok wayang berdua lepas gaduh sikit siang tadi…hahaha…dunia oh dunia hidup umahtangga banyak betul cabaran 
Isnin:cuti lagi…ari ni planing banyak dari nak pi Sunway ke Desa Water Park ke Wetland Shah Alam akhirnye kami ambil keputusan nak pi Mines sebab kat atas tu pun ade waterpark untuk farisyah mandi. Tapi malang betul TUTUP pulak pada hari isnin…jadi kami jalan 2 ajelah…lepas tu pi TAMAN AIR Presint 6 …sampai ji tukar baju farisyah tapi dia taknak mandi…sebab geli ngan pasir…..alang2 dah tukar baju pi ajelah kolam renang kat present 9..kat sana selamatlah farisyah main tak ingat taknak balik….

 Inilah cerita hujung mingguku + ngan cuti hari wilayah…hahahaha…jomlah layan sikit gambar kat bawah ni

ini masa kat mines..ade DOREMON besar...farisyah takutlah pulak
farisyah n ibu posing depan kedai komputer

depan pintu masuk waterpark kat MINES tapi tutup
lagi posing ngan mak lang

ikan besar di MINES

bergambar sebelum mandi kat TAMAN AIR PRESINT 6
tapi tak jd mandi

 
aksi farisyah mandi di kolam PRESINT 9


farisyah lagi.....



10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

5 comments:

anie said... [Reply]

ntn aku gie berfamily day di sana ok.
besornye ikang....

echa said... [Reply]

aku nak bawa erisha gak la....mcm best jer tempat nie.....

jue-anna fauzie said... [Reply]

ok nanti korang datang ye....

anie said... [Reply]

ko letak tarikh2 penting tu..nak suh kitaorg bagi hadiah ke...

ayunaufal said... [Reply]

k.jue, seksinye farisyah... tergoda i...

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa