Sunday, January 17, 2010

Sepetang Di Taman Area PICC PUTRAJAya

Ari ni aku tak kemana2 menghabiskan masa melepak kat umah lagipun aku n farisyah masih batuk2 malas nak jalan....Hubby aku pun sama duk mengadap komputer ajelah kerje dia....dalam jam 5.30 petang farisyah baru bangun dari tidur lepas mandi terus ajak kluar .....mybe dah boring asyik duk kat umah aje jadi kami pun ambil pilihan berjalan area putrajaya sudah le lagipun dah petang......jalan punye jalan kami pun singgah kat taman sebelah PICC,ramai jugak orang duk lepak n layan anak main playground,sama lah farisyah...jom tengok aksi farisyah....(cik anie baju na seluar ni sya yang pilih tau bukan ibu tapi ibu memang banyak beli baju pink pun)


farisyah dan papan gelungsor


baru kluar dari gelungsor yang bulat




pose dengan ayah


pose dengan ibu

dah penat ke?




10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

4 comments:

airisnaufal said... [Reply]

oo...g taman x ajak..airis pun slalu gak g situ ngan sepupu die..nt nk g lg calling2 la

ANNA said... [Reply]

nanti ajak ok...

jue-anna fauzie said... [Reply]

sayang anak ibu

jue-anna fauzie said... [Reply]

anakku....

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa