Saturday, January 2, 2010

Malam TahuN Baru...2010

Malam tu ingat nak pi tengok bunga api kat KL tapi tahu mesti jalan jemkan....jadi malas lah nak pi...melepak aje kat umah.....dalam kul 11.30 hubby aku ajak pi Down Town kat Cheras sambil2 tu boleh jak tengok Gerhana Bulan....Dah siap-siap terus pergi nasib baik jalan tak jem tapi sampai aje kat sana nak cari paking pulak satu hal...berkali2 pusing akhirnye dapat paking tapi jauh sikit kena menapak lah....masa sampai farisyah tidur....masa tu dah kul 12.30 terpaksa le dukung dia tapi jap aje lepas tu dia bangun, pi sana bukan ape sahaja cuci mata malam tahun baru n hubby nak cari wallet,nak jadikan cerita pi tempat selipar crocs yang orang lelong adele sorang akak tu nak pinjam kaki farisyah untuk ukur seliper nak beli untuk anak sedaranye....ukur2 punye ukur dah jumpe saiz...farisyah pulak ingat nak beli untuk dia ajak kluar kedai tapi dia taknak jadi terpaksale beli sepasang kat dia harga selipar tu RM 15 tapi abang kedai tu bagi Diskaun RM 14 sebab kasi pinjam kaki tadi....farisyah oh farisyah.Dalam kul 2 kami balik tengok kat langit nak tengok gerhana bulan lak tak nampak selindung bawah awan sampai umah aku ajak hubby pusing putrajaya kat area presint 2 tengok ade oarang tak...alamak ramai lagi orang melepak kat jambatan ingat aku n family aje jadi kutu rayap malam tahun baru rupanye ramai lagi.sampai umah tengok lagi kat bulan nampak tapi tak clear sangat sebab awan tebal...malaslah lak terus naik umah....tidur....


 farisyah n selipar barunye

 DOWN  TOWN CHERAS

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

2 comments:

anie said... [Reply]

nape xgie kat ampang..blh tgk bunga api sama2 ngan aku..apa2 pun slumber je ko amik gambar kat downtown ye..

anna said... [Reply]

malas takut jalan jem

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa