Monday, January 25, 2010

Berjalan-jalan Di AQUARIA KLCC

Hujung minggu yang membosankan tak tahu nak pi mana,ari sabtu melepak satu hari dirumah sebab hubby tak sihat...malamnye hubby pi hospital Putrajaya...alamak "BLOOD PRESURE". ari ni bangun tidur.hubby ajak pi AQUARIA KLCC (aku yang ajak sebenarnye dah lama) lepas siap semua kerje2 umah kami pun melangkahle...dalam kul 2.00 petang kami sampai kat klcc....
cerita di AQUARIA....farisyah kena tiket ingatkan tak kenal RM 22 sebab dah umur 3 tahun...aku n hubby pulak kena RM 28 (Total RM 78)  tapi kami dapat diskaun guna kad kredit MayBank total RM 68.
inilah kisahnye mula farisyah elok aje masuk, tapi bila dah tengok ikan banyak sangat  jadi tak tentu hala..menjerit takut tapi tak nangis masa boleh bergambar,TAPI...masuk aje bawah terowong tengok aje ikan ade kat atas kepala,tepi kiri dan kanan terus dia menangis tak ingat...kesian pun ade tapi geram pun ade. Farisyah oh Farisyah ....entahle kadang pening aku pikir pasal anak aku yang betul2 penakut....wahai kawan2 ade tak cadangan macam mana nak suruh anak jadi berani.....


                                                       Farisyah Happy Mula2 sampai...


time ni masa lagi happy n teruja


 farisyah dah nangis n gambar last tu kena brain wash kat ayah



hanya ini gambar yang sempat di ambil....




10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

6 comments:

echa said... [Reply]

pic yg 2ndlast apsal nampak tension jer?????

Dj Epoi said... [Reply]

Salam....

Berani sangat ponk tak baguih owhhhh heheheheh...

DAh lama Gua tak tinggalkan jejak kat sini huhuuuuu...

Happy Family k...

jue-anna fauzie said... [Reply]

memang tension pun....

jue-anna fauzie said... [Reply]

bal: mahunye tak tension dia nangis tak ingat kat situ

anie said... [Reply]

tular ko gie xajak aku..klu ko ajak gi mesti anak ko xnangis nye

–•-•»(•°whØØþ whØØþ€€°•)«•-•– said... [Reply]

farisyah xder kawan tu..tu sbb die nangis..ble ler agaknyer...he he he...ani orang nk p maner hang smuanyer sbuk nk ikut....

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa