Sunday, November 29, 2009

Pasu Besar Buatan Tangan

Jiran sebelah umah mak aku ade buat pasu yang diperbuat oleh gulungan kertas surat khabar n dawai.Buatannye kemas n cantik,harga pun berpatutan aku pun ade beli sepasang.aku pernah survey harga kat Nilai n Ayer Hitam harganye lebih mahal berbanding dengan harga yang ditawarkan oleh jiran aku tu.klu korang bekenan n nak tempah bolehlah cakap kat aku bagi akule haraganya "BERBALOI-BALOI" nak buat dia memang penat lagipun pasu tu besar.....










10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

Wednesday, November 25, 2009

SaLAm AidilADha...


salam aidiladha buat kawan semua....berhati dijalan raya ok.

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

Bisnes Baru

aku ni minat sangat nak berniaga. aku juga DEALER rorine dan menang. sekarang aku nak buat bisnes baru jual kerongsang....untung rm1 @ rm 2 jadile bukan ape saja selain minat ia dapat menambah pendapatan sampingan aku

antara koleksi kerongsang aku jual.


yang lain aku tak ambil gambar lagi nanti aku tayang lagi dalam blog ok.

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

KOLEKSI NOVEL AKU

aku minat sangat baca Novel terutama keluaran alaf 21,sampai sanggup tak tidur malam semata2 nak tahu kesudahan novel yang aku baca.....setiap novel yang aku baca mesti aku kena khatam sampai 5 atau 6 kali.

antara koleksi2 novel yang aku ade ade lagi separuh


"Ombak Rindu" hadiah hari jadi aku yang ke 21 dari adik ku

novel ni aku baru habis baca petang nie...sampai satu malam aku xtidur. balik umah aje lepas solat asar aku terus tidur.....

novel terbaru yang aku beli setelah sekian lama aku tak beli novel tapi hubby aku bayar...thanks abg


10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

Tuesday, November 24, 2009

aku Menang....

Semalam lawan congkak lagi dengan Cik Bal akhirnya aku dapat menebus kekalahan dengan cik bal. aku menang ye ye ye ye aku menang.....Cik Bal jangan Marah ye nanti kalau tak puas hati kita lawan lagi ok!

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

Friday, November 20, 2009

Makan Pizza Best.....

malam Tadi aku satu family pi makan pizza kat Mines....Dah lama tak makan lagipun saja nak try Pizza baru nama dia aku tak ingat leeeeee

farisyah tengah tunggu pizza pun sempat lagi posing

farisyah n sup


super supreme pizza kesukaan kita orang

my hubby menikmati Pizza

inilah pizza baru tu aku tak ingat nama dia tapi best banyak chese....

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

Aku Kalah Satu Tapak - So Sad

aku lawan congkak dengan Cik Bal tapi sayang aku kalah,takpe bagi peluang kat Cik Bal......aku kalah Satu Tapak tapi rumah cik tutup satu hehehe

tengah tunggu bila aku punye turn

turn aku pulak jalan....

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

Monday, November 16, 2009

RaYA TahuN Ni


ini gambar raya aku n family tahun ni...tema hijau tahun ni raya kat johor bharu sebab memang turn sana...tahun depan turn kat terengganu
aku n my hubby

aku n my baby

my baby n my hubby

tok kesayangan hubby aku

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

Sunday, November 15, 2009

NUR FARISYAH MOHD FAUZI



Nur Farisyah Binti Mohd Fauzi.Lahir Pada 08/09/2006 Jam 5.32 petang ari Jumaat berat 3.06 kg.Nama dia aku n ayah dia yang kasi mula2 kita nak bagi nama NUR FARISYAH JAZLINA (Dermawan Yang Alim) tapi family aku n ayah dia tak kasi katanye panjang sangat tulah jadinye NUR FARISYAH (YANG ALIM)tak apelah mana2 pun boleh.Inilah harta paling bermakna yang aku ade kat dunia ni.Moga farisyah jadi anak yang solehah AMIN....
yang paling best kalu tanye nak makan ape mesti jawab nak makan "AYAM GORENG"
cerita yang paling dia suka layan setiap hari "UPIN n IPIN" semua dah hafal ingat satu dalam kepala2 bak kata tak boleh nak tipule...
farisyah....farisyah kaulah permata hati ibu na ayah....love u always
NUR FARISYAH

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

salam perkenalan

hai kawan2 salam perkenalan buat kalian....saya aje buat blog ni nak berkongsi ape yang boleh aku kongsi dengan kalian....ni baru test nanti dah ade ape nak buat aku cakap ok melaui facebook aku...

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa